tiistaina, huhtikuuta 27

Uunilohta - Salmon in the owen

Tässä on tosi yksinkertainen perusohje, tällä kertaa kirjolohesta:

  • 300 g pakastekukkakaalia
  • voita, suolaa, mustapippuria
  • tabascoa, kanelia
  • pala lohifileetä
  • kevätsipulia tai ruohosipulia

Laita uuni päälle, lämpötila n. 180°C. Kaada kaalit uunivuokaan, ripottele pinnalle vähän suolaa ja pippuria ja vuole pinnalle reiluja voilastuja.
Ripottele myös kalan pintaan suolaa ja vähän kanelia, roiskaise perään tabascopullosta muutama tippa ja aseta kala nahkapuoli ylöspäin kasvisten päälle.
Laita vuoka uuniin noin 40 min ajaksi. Valmistumisen tunnistaa huumaavasta tuoksusta. Poista nahka, silppua pinnalle kevätsipulia ja nosta tarjolle.

»»»One of my basics is this salmon:

  • 300 g frozen cauliflower
  • butter, salt, blackpepper 
  • tabasco, ground cinnamon
  • piece of salmon file
  • spring onion

Switch on the owen to 180°C (360°F), pre-heating isn't necessary. Place the cauliflower on a pan, season with salt and pepper and slice some butter on top.
Season the fish with salt and tabasco according to taste, add some cinnamon. Place over the veggies, skin upwards. Cook for about 40 minutes. It smells heavenly when it's ready. Remove the skin and chop some spring onion to garnish.  Serve.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...