perjantaina, kesäkuuta 11

Fiittari... Garbagebag

»»» In English

Etsyssä myydään muutakin kuin koruja, esimerkiksi laukkuja. Garbagebag on yksi näistä putiikeista.

Mistä se on saanut alkunsa?

Parikymmentä vuotta sitten minun piti koulutyönä tehdä lahja, joka kuvastaa saajansa persoonallisuutta. Olin opiskelijana tietysti rahapulassa, mutta satuin paikalle kun äitini tyhjensi kaappejaan viedäkseen tavaraa roskikseen. Ratkaisin siinä sitten hänen ongelmansa ja hän minun.
Muutama vuosi sitten aloin miettiä ympäristömme tilaa ja kaikkea tätä ympärillä olevan roinan määrää ja muistin muistin aikoinaan roskiinmenevistä materiaaleista valmistamani laukun. Siitä sitten sai alkunsa Garbagebag-putiikki. Laukkujani ostavat ihmiset, jotka ovat huolissaan luonnonvarojemme riittävyydestä, mutta eivät silti halua piehtaroida kurjuudessa.

Esitelläänpä muutama näistä uniikkilaukuistasi:

  1. Art-aud -malliston ensimmäinen laukku Bleeding Strawberries by the Time of a Sunset Glow on valmistettu keinonahkatakista, vakosamettihameesta ja huonekalutehtaan mallitilkuista.
  2. Metropolis 1 -käsilaukku hopeanvärisistä ja mustista kierrätetyistä vaatteista ja romuraudasta. Pehmustetun kantokahvan ansiosta laukkua mukava kantaa myös olkapäällä.
  3. Neubauten -malliston olkalaukku nahkatakista, sähköjohdoista ja tietokoneen osista.

Kehtaatko paljastaa meille mistä inspiraatiosi syntyy?

Inspiraation saan yleensä musiikista, elokuvista, kirjoista ja kuvataiteesta. Valmiit esineet muotoutuvat sitten sen mukaan minkälaisia materiaaleja onnistun löytämään kirpputoreilta, kierrätyskeskuksista ja ystävien ullakoilta. Outsapopin sivuilta saa myös paljon ideoita joita voi itse työstää eteenpäin.

Kiitos Anne! Muillekin kassialmoille (minun lisäkseni siis) tiedoksi, että Garbagebag-mallisto löytyy osoitteesta garbagebag.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...