tiistaina, kesäkuuta 28

Tonnikalatäytteiset tapas-leivät

Juhannusaaton tryffeliöljyllä maustetut tapakset 18 kpl syntyivät näin:

  • iso pkt vehnäpaahtoleipää
  • voisulaa
  • 1,5 prk tonnikalaa vedessä
  • puoli annosta majoneesia (ilman valkosipulia)
  • 1 tl tryffeliöljyä
  • ripaus sokeria
  • silputtua ruohosipulia

Liota tonnikalasta liika suola pois ja valuta se. Sekoita muut ainekset joukkoon.
Lämmitä uunin grillivastus noin 175°C:een. Leikkaa paahtoleivät annospaloiksi, voitele voisulalla kaikki pinnat joihin haluat väriä ja paahda uunissa viitisen minuuttia kullanruskeiksi.

Anna jäähtyä hetki, täytä ja halutessasi lisää koristeeksi kirsikkatomaatin puolikas.


Tryffeliöljyä kannattaa lisätä vähitellen ja maistellen, sillä jos sitä on liikaa, ruoka maistuu ummehtuneelle.

PS. Ens kerralla aion valmistaa täytteen vedessä kiehautetusta tuoreesta tonnikalasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ystävällisistä sanoistasi, idoistasi, mielipiteistäsi, ehdotuksistasi... tulen niistä tosi iloiseksi!
Thank you for your kind words, ideas, opinions, suggestions... they make me really happy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...